peterufo 2014.02.03. 13:36

Kanapé

kanape.jpg

Nálunk semmi sem megy simán, az biztos. Na nem panaszkodom, csak megállapítok. Panaszkodni ugyanis nincs okom. Minden tárgynak, részletnek saját története van. Nincs ez másképp a kanapéval sem.

A kanapé nézegetést már szinte a kulcsok átvételével egy időben kezdtük. Elborzadtunk az árak láttán, de a korai nézelődés arra jó volt, hogy az igényeinket felmérjük. Sarokkanapét szerettünk volna. Igazából nem is tudom, miért. Talán csak, mert. Mert úgy passzol oda ahová szántuk. Az egyik legfontosabb kitétel az volt, hogy ággyá lehessen alakítani. Nem azért, hogyha összeveszünk külön tudjunk aludni, hanem hogy vendéget tudjunk fogadni.

Hol aktívabban, hol kevésbé aktívan foglalkoztunk a kérdéssel. Mivel nem volt pénz rá nem foglalkoztatott minket túlságosan a kérdés. Aztán Székesfehérváron a World Bútor bútoráruházban ráakadtunk egy minden tekintetben megfelelő sarokkanapéra. Kettő hónapnyi spórolás után az ünnepek alatt Bloo-val mentünk Fehérvárra, és úgy terveztük, hogy kanapéstul jövünk haza. Era felhívta őket az ünnepek előtt a nyitvatartás miatt, meg, hogy megvan-e még az a kanapé. Azt mondták, az már nincs, de lesz az ünnepekig másik kicsit más huzattal, de ugyanolyan áron ugyanolyan forma. Kicsit későn tudtunk csak menni végül a boltba - már 2 napja mehettünk volna - mert beteg voltam. Aztán mentünk. Sokáig keresgettük, mert ott ahol legutóbb volt, nem találtuk. Aztána mikor megláttuk tök tetszett. Minden tekintetben tökéletes volt. Jobban nézett ki mint az eredeti, ami megtetszett. De... Két pasi nézegette (Veszed le a labád a kanapénkról, bunkó!). Mi letelepedtünk egy kicsit odébb, hogyha elmennek, akkor lecsaphassunk rá. de nem mentek. Legalábbis a kanapénk nélkül nem. Szóval elvitték, úgyhogy megrendeltük. Kicsit más huzattal, hogy ne legyen olyan mint a két pasinak.

Aztán már csak ki kellett várni, elmenni érte, hazavinni, felvinni, összerakni, összecsavarozni, és tádám. a fenti kép a bizonyíték rá, hogy milyen királyul mutat.

A bejegyzés trackback címe:

https://kabar.blog.hu/api/trackback/id/tr345795795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása