peterufo 2013.10.18. 12:04

Miklós a burkoló

Holnap jön Miklós a burkoló. Illetve nem jön, hanem hozom, mert az alábbi sms-t kaptam tőle tegnap:

"Szia Péter! Most hétvégén mennék hozzád, de sajnos bedöglött a kocsim. És úgy néz ki, hogy egyelőre nem tudom megjavítani."

Szóval mehetek érte a világ végére, mert jó az idő, és ha már elhatároztuk, hogy most megcsináltatjuk az erkélyt, akkor meg is lesz. Ezzel függ össze a mai feladat is. Az erkélyt ki kell pakolni. Ez, azért nem olyan egyszerű, mint amilyen egyszerű mondatba össze lehet foglalni. Kint van ugyanis egy csomó holmi. Használt biciklialkatrészek, építőanyagok, szemét, kevés sitt, Transporter alkatrészek, köztük egy középső üléssor. Vannak növények, például Gesztibubi a vadgesztenyefa, Lalilla az osztrák fenyőcsecsemő, de erkélykertészeti eszközeink is odakint leledzenek.

Szóval lesz mit pakolni ma. A parkettára szétteregetjük a használaton kívül került dobozokat, és arra pakolunk majd be a szobába a holmikat.

Miklóst hozom holnap reggel, és elvileg egy gyorskötésű burkolatragasztóval végzünk is holnap mindennel. Ha minden jól megy délután már fugázunk.

Szorítsatok!

A bejegyzés trackback címe:

https://kabar.blog.hu/api/trackback/id/tr425583751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása