peterufo 2014.03.17. 09:49

Bölcső

fenykep0186_1395043693.jpg_1600x1200

Ahogy a címből is kitűnik ez egy bölcső. A mi bölcsőnk. Nem egy jó kép róla sajna. Tegnap enyóséknál indulás előtt lőttem telefonnal, de a lényeg talán látszik. ;) (Sok lesz a smile ebben a bejegyzésben, előre szólok! :) )

Ez az a bölcső, amit Tibortól kaptunk násazjndékba, :) és eddig a fel nem használt ajándékok, csecsebecsék, esküvős emlékek tárolására szolgált Eráék egy használaton kívüli szobájában.

Ám ősztől... úgy néz ki rendeltetés szerű használatba lesz vételezve a mi kis lakásunkban.

Március 15-től kezdve publikus a dolog. Eddig tartott a türelmi időszak, mert szokás, vagy babona, vagy nem is tudom mi miatt úgy döntöttünk, hogy 12. hétig csak lassan szivárogjon az információ. Most már viszont szabad a vásár, ország-világ megtudhatja, hogy érkezik a legifjabb családtag. Ma vagyunk a legutóbbi inforációk alapján 11 hét 7 naposak, vagy 12 hét nulla naposak, vagyis épp lépünk a 13. hétbe. A babánk a hét végére fejtetőtől a farokcsontig kb. 65-78 mm, és megközelítőleg 13-20 g lesz. :) Nagyobb, mint egy LEGO figura. :)

Mához egy hétre megyünk a 12 hetes ultrahangra, - és Era időközbeni szemműtéte miatt kombinált vizsgálatra - ahol már ha jól fordul a csöppség egész ember formája lesz. A nemét természetesen még nem tudjuk, de a születéséig nem is tervezzük megtudni. Neveink vannak időtlen idők óta. Lány, fiu minden jöhet. :)

Era nagyon jó kismama. Csak egyszer hányt, amikor éhgyomorra evett joghurtot reggel. Sokat kavarog a hasa, de jól tűri. Nem bírja a buszozást. Rendkívül érzékeny a szagokara. Eddig például semmi baja nem volt a hagymával (sőt), de most alig bírja elviselni. Nagyon fáradékony, és sokat eszik, de ez szerintem normális. Fura dolgokat még nem kíván. Kezd kerekedni is már. Én is igyekszem jó kispapa lenni. Próbálom levenni a terheket a válláról, már csak azért is, mert a héten még ovis gyakorlaton van, és csütörtökön zárófoglalkozást csinál, ami már a diplomaszerzés egyik utolsó fázisa.

Szóval most így állunk. Ezek a hírek a lakásban is némi átalakulással járnak majd, de erről legközelebb.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kabar.blog.hu/api/trackback/id/tr755837887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Detti Nádorné Sasvári 2014.03.17. 11:44:54

WOOOOWWWW! Szuper hírek! Babonából nem gratulálok, majd ha megszületett, de nagyon örülök veletek együtt!!!!! Dejódejódejó!
Era, sok erőt a következő 27 héthez, kívánom, hogy minden gond nélkül várjátok a Legifjabb Borgulyát:) Hihetetlen, Péter, Apa leszel! Épp tavaly nyáron beszélgettünk erről, amikor nálunk jártatok. :)
Na jó, abbahagyom az örömködést - legalábbis itt a kommentben, a többit itthon folytatom.

Nagyon várunk, Te Legifjabb!
süti beállítások módosítása