peterufo 2013.04.11. 10:39

London után

blogba_2_1365669305.JPG_389x5258

Hosszú hetek várakozása után végre kisütött a Nap. De mit is lát, amikor kelet felől bekukucskál lassan szépülő otthonunkba?

Először is végigpásztázza a Dunát, ahol megkezdi a hajnali pára eloszlatására tett próbálkozásait napról napra nagyobb sikerrel. Tekintete gyorsan végigszalad a házunkhoz vezető úton, közben átmelegíti a parolóban szegény Bloot, az öreg Transporterünket, és ma még Tepit is. A csodálatos bogárhátút, aki ma reggel nem akart elindulni. Bloo azonban kölcsön adta akkumulátorát és így végül is beröffent.

Ahogy beragyogja a kelő Nap lakásunkat több változást is megfigyelhet. Először is az előszoba-közlekedő vonalon már csak egy réteg festék, és két csík design tapéta, valamint néhány apróság hiányzik ahhoz, hogy a lényegi munkákkal végezzünk. Végre látszik az összes szín, és végre nem a csupasz falak közé érkezünk haza. Elég erősek lettek a színek, van akinek tetszik, van akinek nem. Én nagyon büszke vagyok magunkra, hogy bevállaltuk. Ahogy Era egyik csoporttársa megjegyezte készülönk az ingergazdag környezetre.

Era a lakható szobában átrendezte a dobozokat, így elég nagy tér szabadult fel, és végre az ablakhoz is el lehet juti, ahol nagy vidáman csillan meg a napfény, mivel az ablakosok beállították az ablakokat. Így már örömteli a nyitásuk-csukásuk, és nem pedig egy kínszenvedés.

Nekikezdtem a fürdő plafonját is rendbe szedni, de mivel ismét csak csiszolni kéne elég lassan halad a dolog. Igazából a tapétázás jó meló, a festés király, a glettelés elfogadható, de a csiszolás az rémesen szar dolog.

Közben úgy néz ki a konyhabútor is lassan az elkészülés útjára lép. Reméljük egy hónap és már az első része elkészül. A tervek szépek, a mester jó referenciákkal rendelkezik, szóval csak kicsit aggódok :)

Az első levélre kiírt pályázatunkra érkezett első levél küldői majdnem egy hónap után kapták meg Londonból a jutalom válaszlevelüket. A kinézete alapján párszor megjárhatta a London-Budapest távolságot. Mindenesetre, mivel letettem a megérkezéséről nagyon örültem amikor meghallottam, hogy végre megkapták.

Közben hőseink várják a KAV határozatát és a fizetési meghagyást.

A bejegyzés trackback címe:

https://kabar.blog.hu/api/trackback/id/tr335216397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

era_ufone 2013.04.11. 11:00:29

Zoli sokat segít, de glettpor már neki is megárt :) 4. kép
Ó, nem mondod, h lekaptál, mikor lazsáltam, és aljasul közzé is teszed?! Hát köszönöm szépen! :)

Az epres lábas, az epres lábas!!!!

peterufo 2013.04.11. 13:19:27

De lekaptalak ám. Minden mozzanatot meg kell örökíteni. :)
De a következő kép, felment a lazsálás vádja alól.

era_ufone 2013.04.15. 11:29:13

@peterufo:
Fellebbezésnak helye nincs! :)
süti beállítások módosítása