peterufo 2013.02.25. 08:34

1. levél

A hétvégén ismét nyugodt tempóban haladt a felújítás. Fölkerült a postaláda a helyére, és elő lett készítve a WC glettelésre. Alaposan visszacsiszoltam a ráégett festéket, kapargattam, meg kipótoltam egy részt, ahol kihullott a két betonlap találkozásánál levő anyag.

Asztalos barátunkkal egyeztettük a terveket, akár már jövő hét vasárnap is bekerülhetnek az ajtók a WC-re és a fürdőre.

Rövid bejegyzésem lényege, hogy várjuk első leveleinket új, saját postaládánkba. Az első levélírók között értékes válaszleveleket sorsolunk ki! ;) A levelek (vagy képeslapok) beérkezési sorrendben lesznek díjazva, feladásuk kizárólag szép bélyeggel a Magyar Posta (vagy bármely külföldi posta) szolgáltatásán keresztül elfogadható, személyes benyújtás nem lehetséges. A leveleken szerepeljen a feladó neve, címe, a nyeremény válaszlevelek küldésének érdekében.

Címünk privát vonalon elkérhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://kabar.blog.hu/api/trackback/id/tr425102804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása