peterufo 2013.03.12. 08:58

Megérkezett...

...az első pályázati kiírásnak megfelelő levél a postaládánkba. Nagyon örültünk neki, és jókat mulattunk a levél tartalmán. A pályázat jogosult, elbírálás alatt. A többieknek sem kell csalódniuk, várjuk a további leveleket! Figyelem! Akinek a levele ezen a héten beérkezik azok extra jó válaszlevelet kaphatnak. ;)

Közben múlt héten pénteken, szombaton ki lett glettelve az előszoba (a nagy terv, hogy csak a kisszoba maradjon nem fog teljesülni, de azért még belehúzok péntekig). Ez elég jól ment, elég szépnek is tűnik, de ez majd igazából ma fog kiderülni, amikor nekiállok csiszolni. Mert ma visszacsiszolom, mindenképp (és ehhez a "mindenképp"-hez tartozik egy határozott fejbólintás is).

Vasárnap bicikliversenyen voltunk, ezért nem haladt a munka. Sajnos kiestem technikai probléma miatt. Úgy néz ki a hátsó agy racsnija adta meg magát. Amíg mentem nagyon élveztem, igazán élvezetes volt a pálya. Pont annyira volt saras, hogy élvezetes legyen, nagyon jó lefelék voltak benne, technikás volt, szóval igazán nekem való. Era sokat segített, nagyon jól szurkolt, és örülök, hogy jól érezte magát.

Miközben versenyeztem, öcsém és Tibor berakták a WC és főrdőszoba ajtókat, ezzel egész otthon jellege lett. Már csak kilincseket kell rá szerezni, meg kitalálni milyenre lesz festve.

Vasárnap elhoztunk Apóséktól, a tartalékba elraktározott és Sógoréknál már használt, konyhabútor egy részét. Tök jó, a két darab pont befér a hűtő és a fal közé, aminek köszönhetően Era 3 azaz három (!) dobozt kiürített. Hanygos üdvrivalgás. Azért reméljük készül majd a mérethelyes konyhabútor is mielőbb. A riasztó hírek ellenére kitartunk a natúr fa munkapultnál, ami világos, talán vaj színű ajtókkal lesz szerelve.Kíváncsi vagyok rá nagyon. Azért elég kemény ára van egy konyhabútornak (az előzetes számítások szerint), még úgy is, hogy a Kedves Sógor készíti. És itt most nem elégedetlenkedek, mert gyönyörűen dolgozik, és nyilván a fa munkapult és a kiválasztott ajtók sem a legolcsóbbak, de egy ilyet nem egy hétre csináltat az ember. Remélem az elgondolásaink, terveink beválnak, és gyönyörű lesz. Arról nem is beszélve, hogy bárki mással biztosan még drágább lenne, és tuti nem olyan minőség mint ahogy a sógor dolgozik. Jajj de várom már.

Meg azt, hogy a kisszoba maradjon csak már végre, de arra még azért várni, azazhogy azért még dolgozni kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://kabar.blog.hu/api/trackback/id/tr525129048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása