peterufo 2013.11.14. 08:52

Era a hajcsár

Era merészebbnél merészebb terveket gyárt és próbál behajtani. Én meg csinálom. Végülis igaza van, mert ha nincs terv, akkor az ember elmismásolja a dolgokat: ááá már nem fúrok, mert mindjárt félöt, ááá, már nem kenem le a polcokat olajjal, mert fáradt vagyok, stb. Ha viszont van terv, akkor az ember siet haza, hogy gyorsan még hatig lehet fúrni, előző este kiméri a lukak helyeit, mert tudja, hogy arra nem lesz másnap idő. Még akár tizenegykor is nekiáll lekenni másodszor a nyersfa polcot.

A napok persze megint összefolynak, mint mindíg amikor torbó fokozaton haladunk, és minden nap csináljuk a lakást. Valamikor a hét első felében bevásároltunk a Baumaxxban. Néhány dolgot vettünk, és mint mindíg még vissza kell menni. Ha jól haladunk, akkor már vasárnap estére, de három hét mulvára lényeges változások mennek végbe. A konyha például már a jövő hét közepére - leszámítva a villanyt - végleges állapotába kerülhet. Megjött a fizu, úgyhogy megrendeltük a design tapétát, amiből a bordűr lesz, ééés a fördő plafonja. Alakulnak a polcok, felkerülnek a lámpatestek, rendeződik a kredencek ügye, és még sok apró-cseprő dolog.

Közben a hétvégén Fehérváron találtunk sarokkanapét, ami minden elvárásunkat teljesíti. Era beleszeretett, és nekem is nagyon tetszik. Azt hittük, jön egy hónap amikor kicsit elengedhetjük a gyeplőt, de ismét spórolni kell, hogy 2 hónap alatt összeszedjük a lóvét rá. Rémes, milyen árakon mérik a bútorokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://kabar.blog.hu/api/trackback/id/tr925632487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

era_ufone 2013.11.18. 13:41:11

Azért azt még megjegyezném, h tervezni is tudni kell, mert most például tökre tartottunk mindent (majdnem) :)

peterufo 2013.11.18. 13:47:44

@era_ufone: Hát nem ezt írom a bejegyzésben, hogy igazad van?!
süti beállítások módosítása