peterufo 2013.01.07. 10:46

Színező 1

Annak ellenére, hogy nagy boldogan írtam elző bejegyzésemben, hogy megegyeztünk az egyik szoba színében, a hétvégén Era fölülbírálta az eddigi tervet.

Megújítottuk korábbi olvasójegyemet a helyi könyvtárba és belevetettük magunkat a lakberendezős könyvek rövid, de annál igéretesebb sorába. Ki is vettünk azt hiszem hat, vagy hét könyvet, amiből csak egy nem lakberenedzős.

Ezen felbuzdulva kis feleségem nekilátott - a sok tanulás mellett - átlapozni őket és színkombinációkat kitalálni, amit egy leleményes excel ábrán meg is jelenített. (majd megmutatja talán)

Ennek következtében a napsárga ugrott, helyét élénkzöld (bicizöld) vette át a nappaliban, az előszoba-közlekedő talán lila lesz, a háló meg még ki tudja.

Ismerve azonban Erát azt kell mondjam amíg nem festettük le a falakat addig semmi sem tekinthető véglegesnek (talán még akkor sem:) ). Az mindenesetre látszik, hogy nagyon sok minden magától értetődő volt, eddig nem került semmi komoly komprumisszumba, viszont a színek kiválasztásával meggyűlik a bajunk.

Holnap délután hívom a Vagyonkezelőt. Szorítsatok!

1 komment

Címkék: tervek szín

A bejegyzés trackback címe:

https://kabar.blog.hu/api/trackback/id/tr25002761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

era_ufone 2013.01.07. 11:50:29

Csak próbálom hasznosan eltölteni a várakozás heteit, naaaa!
A színes látványterveket meg sem említed... meg hogy kivágtam az újságból a kinézett nappali bútort, hogy hozzánézhessük a falszínhez? :)
süti beállítások módosítása